15+1 tény: Ismerd meg a Net-kaland íróját!

2017. január 15. - Julie V. Scott

Sziasztok, kedveseim!

 

Nem nagyon szeretek magamról írni, viszont kértétek, így hoztam egy ilyen bejegyzést is. :)

Most az alap információkat kihagytam, igyekeztem olyan dolgokkal előrukkolni, amit esetleg nem tudhattatok még rólam. :)

 

Tovább

Passengers/Utazók Kritika

SPOILER!


Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel.

Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát – és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat.
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám eg
yre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek.
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük, és kinek volt ez jó...

(Forgalmazza: InterCom)

passengers-367242067-large.jpg

Nem vártam tőle semmit, így nem tudott csalódást sem okozni.

Tovább

10+1 tény, amit tudni akarsz a Net-kalandról

Sziasztok drágáim!

Alig voltam aktív a blogon, de igyekszem ezen változtatni.

Túléltük 2016-ot, megjelent a Net-kaland nyomtatott könyvként, s lassan készül a folytatása is. Hogy mit hoztam mára Nektek? Egy kis szösszenet: 10+1 tény, amit tudni akarsz a Net-kalandról!

Bizony-bizony, sok olyan dolog volt, ami nem az eredeti felállás szerint történt. Azt már eleget hangoztattam, hogy nem terveztem kiadóba vinni a sztorit, de most itt olyan tényeket olvashattok, amikről eddig senki sem tudott. Ízlelgessétek csak, mert lesz min csámcsogni! ;)

Tovább