Julie V. Scott

A történet folytatásáról,

avagy ez nélkületek nem ment volna!

2016. október 30. - Julie V. Scott

Sziasztok!

Tudom, hogy sokan várjátok a történet folytatását, s számomra ez igazán megtisztelő! Csodálatos emberek vagytok, s mind-mind hozzáadtok ahhoz, ami végül összeáll.

Rengetegen megkerestetek azzal, hogy szeretnétek, hogy könyv legyen a Net-kaland. Bevallom, nem terveztem a kiadást, szórakozás volt számomra, kikapcsolódás, fejlődési lehetőség. De meggyőztetek. Hiszen annyi jót adtatok nekem, nem tudom ezt nem megtenni Nektek!

A Net-kaland a Publio kiadó gondozásában fog megjelenni még Karácsony előtt. Lehetőség lesz e-könyv, s nyomtatott könyv vásárlására is. Nem a meggazdagodás a célom, igyekszem az árakat barátira szabni, de a nyomtatott kiadás ára nem tőlem fog függni. Ettől függetlenül az e-könyv árát ingyenesre tervezem.

Viszont mivel a kiadó egy teljesen publikált történetet nem adna ki, a befejezést csak ott olvashatjátok majd el!

Viszont mivel a kiadó egy teljesen publikált történetet nem adna ki, a befejezést csak ott olvashatjátok majd el!

Átírt, kibővített fejezeteket fogtok kapni. Nagyjából egy éve írom a Net-kalandot, ezalatt talán mondhatom, hogy sikerült fejlődnöm. Vissza olvasva éreztem csak azt meg, hogy mekkora a változás.

Ahhoz, hogy folyamatosan értesüljetek a hírekről és a kiadás menetéről, keressetek meg facebookon, s kövessétek az oldalt : https://www.facebook.com/julie.v.scott.hun/

Köszönöm, hogy mellettem vagytok, hogy támogattok! Ez nekem a legfontosabb!

Ó, s mielőtt elfelejtem: lesz számotokra egy hatalmas meglepetésem is! ;) :)

Millió puszi mindenkinek:

Julie V. Scott

U. i.: Ne feledjétek: ez a könyv nélkületek létre sem jött volna!

 

: Ne feledjétek: ez a könyv nélkületek létre sem jött volna! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juliev.blog.hu/api/trackback/id/tr1811916595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása